Disclaimer

Belangrijke informatie over ons Cookie beleid en onze Disclaimer
Gesloten
Polypweb.eu
Beheerder
Berichten: 9599
Lid geworden op: 05 jan 2014, 19:44

Disclaimer

Bericht door Polypweb.eu » 03 mar 2019, 01:51

LET OP: Polypweb.eu behoud het recht om deze regels te wijzigen of aan te vullen zonder bericht.

Deze disclaimer bevat enkele citaten uit de Regels van Polypweb.eu Ter informatie van niet-leden.
In bepaalde gevallen zijn de zinnen daarom ook meer toegespitst op niet-leden.
Tevens bevat het enkele aanvullingen die betrekking hebben op het forum in zijn algemeen en die van belang zijn voor uw als bezoeker.

Aanmelding:
Bij aanmelding op Polyp is een e-mailadres verplicht, aanmeldingen via gratis emailadressen zoals hotmail.com, msn.com zijn toegestaan.
Uw account wordt geactiveerd door een van de admins. Dit ter controle op spam-accounts. Het is niet meer nodig om een extra e-mail te sturen. Zoals eerder het geval was.
We gaan er van uit dat u zich na aanmelding bewust maakt van de regels. Deze zijn te vinden in About Polypweb.eu wat zichtbaar wordt na aanmelding.
Na aanmelding zijn er extra forumgedeeltes beschikbaar zoals exclusief (oud) materiaal, modelbouw en de babbelbox.

Publicaties en Achtergrondinformatie:
Wij voelen ons verantwoordelijk voor de publicaties die geschreven worden op ons forum, dus staat daar informatie en/of uitspraken die anderen schade kunnen toedoen, dan vernemen wij dit graag van u en zullen wij actie ondernemen.
Wij zijn echter NIET aansprakelijk voor foute informatie, uitspraken of geruchten die niet op waarheid gebaseerd zijn. Wij kunnen deze wel voor u verwijderen, wijzigen of rectificeren.
De inhoud van de database kan om die reden ook fouten bevatten. We proberen echter altijd te streven naar juiste informatie en halen deze uit diverse bronnen.

We vragen eigenaren dan ook om eventuele extra informatie of foutieve informatie aan ons door te geven.

Copyright:
Alle geplaatste foto's en film materiaal met het ©logo van Polypweb.eu zijn via de site beschermd door een copyright.
Zonder schriftelijke toestemming van de beheerders is het niet toegestaan dit materiaal te gebruiken, bewerken en/of te verspreiden.
Ook het doorlinken van onze foto's/films is zonder schriftelijke toestemming van de beheerders van Polypweb.eu niet toegestaan.
Voor Eigenaren en Exploitanten is het toegestaan om zowel foto's als informatie te gebruiken voor promotionele of verkoop doeleinden.
Dit geldt echter enkel voor de foto's met het Polypweb.eu of Pobresh.com copyright. Groter formaat foto's zijn op verzoek te verkrijgen.
Foto's van overige gebruikers mogen alleen gebruikt worden bij toestemming van de betreffende poster.


Buiten het forum
Wij zijn niet aansprakelijk voor uitspraken en handelingen die uitgevoerd zijn door overige leden in naam van Polypweb.eu.
Men mag uiteraard wel refereren naar ons als bron van informatie.
Wij behandelen andere forums als collega's en geen concurrenten.

Ongewenste foto's:
Wij zijn in geen geval verantwoordelijk als er ongewenste foto's geplaatst zijn. Bij routinecontroles proberen we deze foto's uiteraard te verwijderen.

Lay Out:
Onze lay out is gebaseerd op een style die helaas niet meer bruikbaar was op de vernieuwde forumsoftware.
Wij hebben gepoogd om de oude style zoveel mogelijk te benaderen.
Link naar de betreffende originele style: http://demo.phpbb3styles.net/PlayStation

Pobresh.com:
Polypweb.eu is een volledig opzichzelf opererende dochter van Pobresh.com. Beide websites zijn echter wel van dezelfde eigenaar.
Om deze reden staan er bij diverse zaken foto's met copyright van Pobresh.com.
Deze foto's zullen ter zijner tijd worden vervangen door foto's met copyright van Polypweb.eu. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk nieuwe foto's die niet eerder verschenen zijn.
Dit forum is dus niet bedoeld als concurrent of "extra promotie" maar kan gezien worden als een aanvulling, omdat we de hoofdwebsite hebben beperkt tot foto's van de eigenaar.
Eventuele andere dochterwebsites zijn niet verbonden met Polypweb.eu en er zal ook niet worden verwezen naar deze websites.


Contactmogelijkeden:
U kunt altijd een email sturen naar info @ polypweb.eu indien u een ongewenste foto wilt melden of nieuwe informatie wilt verstrekken.
Verzoeken tot verwijdering van items uit de database wordt geen gehoor aan gegeven.

Gesloten

Terug naar “Disclaimer/Cookies”